Przepis Irish Potato Cake jest gotowy w około 1 godzinę i 50 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mielonego cynamonu, rodzynek, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Lan Irish boxty (placek ziemniaczany), Irish Apple Cake with Irish Whiskey Caramel Sauce, oraz Tort "Irish Coffee" z irlandzką Whiskey.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt. Mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową przesiać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Cynamon
Goździki
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
Piekarnik
2
W dużej misce, śmietany razem skrócenie i cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei.