Irish Egg Rolls
Irish Egg Rolls to chiński przepis, który służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Sprawdza się jako tania przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka kapusty, soli i pieprzu, owijki z jajkiem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Irish Egg Rolls, Irish Soda Bread Rolls, oraz Bottoms Up Brownie Sundae Irish Floats with Burnt Irish Caramel + Hot Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w frytkownicy do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej misce wymieszać rozdrobnioną peklowaną wołowinę, kapustę, ziemniaki, marchewkę i cebulę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Ułożyć owijki z jajkiem na czystej suchej powierzchni kilka na raz.
Umieść około 1/2 szklanki mieszanki na środku każdego zawijania.
Zwiń w kłody zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Zwilż krawędź wodą w celu uszczelnienia.
Smażyć bułki kilka na raz, obracając w razie potrzeby przez około 5 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z gorącego oleju, aby osuszyć na papierowych ręcznikach.