Irish Cream Bundt ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 593 kalorie, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1134 fanów. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka ciasta mix, woda, irish cream Likier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Irish Cream Bundt Cake, Irish Cream Bundt Cake, oraz Baileys Irish Cream Bundt Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Posypać pokrojone orzechy równomiernie na dnie patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut na patelni, a następnie odwrócić na naczynie do serwowania. Ukłuć wierzch i boki ciasta. Łyżka glazury na górze i szczotkować na boki ciasta. Pozostawić do wchłonięcia glazury powtarzać, aż cała glazura zostanie zużyta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
7
Aby glazura: w rondlu, połączyć masło, 1/4 szklanki wody i 1 szklanka cukru. Doprowadzić do wrzenia i kontynuować gotowanie przez 5 minut, stale mieszając.