Irish Cream Brownie Deser
Irish Cream Brownie deser jest bezmleczne deser. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, sodę oczyszczoną, chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy koktajl deserowy z kremem Bailey ' s Irish Cream, Deser Brownie Z Kremem Klonowym, oraz Deser Z Kremem Bananowym Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzewający do 177°. patelnia kwadratowa, 8x8x2 cale, z natryskiem do gotowania.
Wymieszać cukier granulowany, mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól w dużej misce; odstawić.
Wymieszać pozostałe składniki brownie w małej misce.
Dodaj do mieszanki mąki; mieszać tylko do suchych składników są zwilżone.
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić co najmniej 30 minut na stojaku z drutu.
Wymieszać cukier puder i 1 łyżkę likieru w małej misce. Złożyć ubitą polewą.
Rozprowadzić równomiernie na schłodzonych ciasteczkach.
Posypać posiekaną czekoladą.