Irish Cream Brownie Deser

Irish Cream Brownie Deser
Irish Cream Brownie deser jest bezmleczne deser. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do dzień św. Patryka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, sodę oczyszczoną, chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy koktajl deserowy z kremem Bailey ' s Irish Cream, Deser Brownie Z Kremem Klonowym, oraz Deser Z Kremem Bananowym Brownie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzewający do 177°. patelnia kwadratowa, 8x8x2 cale, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać cukier granulowany, mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać pozostałe składniki brownie w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj do mieszanki mąki; mieszać tylko do suchych składników są zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Rozprowadzić równomiernie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić co najmniej 30 minut na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Wymieszać cukier puder i 1 łyżkę likieru w małej misce. Złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Cukier PuderCukier Puder
LikierLikier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Rozprowadzić równomiernie na schłodzonych ciasteczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Posypać posiekaną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn