Przepis Irlandzki Cheddar i Stout Fondue może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 45 minut. Ten napój ma 405 kalorii, 22g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest idealny do dzień św. Patryka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, koncentrat soku jabłkowego, Irish stout i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Irish Cheddar And Stout Fondue, Irish Cheddar Fondue z Stout i Whiskey, oraz Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Paruj wszystkie warzywa do miękkości, około 15 minut. Ułożyć warzywa i jabłka wokół krawędzi dużego talerza.
Tymczasem, wrzucić ser z mąką w dużej misce. Przynieść 3/4 Puchar stout, koncentrat soku, i musztarda na wolnym ogniu w dużym rondlu na średnim ogniu. Stopniowo dodawać mieszaninę serową, stale mieszając, aż ser topi się i jest gładki, w razie potrzeby rozcieńczając z bardziej wytrzymałym. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Musztarda
Ser
Mąka Uniwersalna
Sok
Stout
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przelej fondue do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić na środku półmiska z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
5
Wskazówka rynkowa
6
Ostry Biały cheddar jest doskonałym substytutem irlandzkiego cheddara.