Irish Cake Bombs

Irish Cake Bombs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Irish Cake Bombs. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 756 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 338 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, masło, kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cheesy Jalapeño Fat Bombs-Sweet & Savory Fat Bombs Cookbook, Cheesy Jalapeño Fat Bombs-Sweet & Savory Fat Bombs Cookbook, oraz Irish Apple Cake with Irish Whiskey Caramel Sauce.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 163°. dobrze patelnia z masłem, następnie odkurz 3 łyżkami kakao w proszku, wybijając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Kawa ciepła, Guinness, masło, i pozostały kubek kakao w proszku w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, ubijanie, aż masło się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
GuinnessGuinness
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Wyjąć z ognia, następnie dodać cukier i ubijać do rozpuszczenia, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Przenieść mieszaninę do dużej miski i ostudzić 5 minut.3.Podczas gdy mieszanina czekolady ostygnie, mąkę, sodę oczyszczoną i sól ubić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Jajka i wanilię ubić w małej misce, a następnie ubić do schłodzonej mieszaniny czekolady, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Dodać mieszaninę mąki i ubijać, aż tylko połączone (ciasto będzie cienkie i bąbelkowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Wlać ciasto do patelni bundt i piec, aż drewniany kilof lub szaszłyk włożony do środka wyjdzie czysty, 40 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Jadalne Kwiaty Jako Dodatek, OpcjonalnieJadalne Kwiaty Jako Dodatek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Ciasto pokruszyć na patelni do całkowitego ostygnięcia. Odstawić.Źródło: adaptacja z Gourmet / wrzesień 2005chocolate
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
1
W robocie kuchennym, proces czekolady, aż bardzo dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
W średnim rondlu na średnim ogniu doprowadzić śmietanę do miękkiego wrzenia (szukać małych pęcherzyków do utworzenia na krawędzi rondla).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Przy włączonym silniku wlej śmietanę przez rurkę zasilającą. Proces przez około 10 sekund lub do uzyskania gładkości. Puls w maśle. Z włączonym silnikiem dodaj irlandzką whiskey.
Składniki, których będziesz potrzebować
Irlandzka WhiskeyIrlandzka Whiskey
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
4
Nacisnąć ganache przez sitko i przenieść do worka z ciastem wyposażonego w końcówkę #3. Odłożyć na godzinę.Źródło: na podstawie Rosie Levy Beranbaum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Whiskey Balls: 1.Zmiel wafle czekoladowe grubo w robocie kuchennym lub blenderze, alternatywnie użyj masher ziemniaczany i ręce do kruszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wafle Pokruszonej Czekolady (około 8 Wafli)Wafle Pokruszonej Czekolady (około 8 Wafli)
WhiskeyWhiskey
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Umieść czekoladę w średniej misce. Na średniej patelni na średnim ogniu wymieszaj śmietanę i syrop kukurydziany, aż zacznie się gotować. Nie spiesz się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Wlać czekoladę; odstawić afor 3 minuty, następnie delikatnie wymieszać, aż będzie gładka. Nie należy energicznie lub będzie tworzyć pęcherzyki powietrza. Jeśli glazura staje się zbyt gruba, aby użyć, podgrzać patelnię gotującej się wody, stale mieszając.Montaż: 1.Za pomocą w. melon baller, wypełnij go sernikiem Baileys
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
MelonMelon
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Wymieszać i wyrównać nadmiar.
4
Rura A. kulka ganache na poziomie melon baller wypełniona mieszanką Bailey Cheesecake. Jeśli używasz kulki whisky, formować piłki ręcznie i umieścić je na środku Baileys wypełnione melon baller. Zobacz zdjęcie dla próbki wizualnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
WhiskeyWhiskey
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
5
Za pomocą małego noża lub lukier szpatułki stwórz kopułę wokół ganache lub whiskey ball.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Wyjąć balony Baileys sernik i ganache lub whisky ball i umieścić w okruchy ciasta Guinness i delikatnie toczyć do przykrycia. Po przykryciu wypełnij jedną rękę miękiszem, a następnie umieść zmiażdżoną kulkę na środku. Miarka kolejną garść na kulkę okruchów i delikatnie uformować duży zewnętrzny pierścień ciasto toczenia piłkę w dłoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuinnessGuinness
Baileys Irish CreamBaileys Irish Cream
WhiskeyWhiskey
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Umieścić kulki w zamrażarce na co najmniej dwie godziny.
8
Gdy polewa czekoladowa jest gotowy dip lub wlać czekoladę na każdej kuli. Odstawić, aż czekolada stwardnieje przed podaniem
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn