Irish Bacon And Cabbage Soup

Irish Bacon And Cabbage Soup
Przepis Irlandzki boczek i kapusta zupa może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 364 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1018 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka irlandzkiego bekonu, pomidorów z puszki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do dzień św. Patryka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Spróbuj Bekon irlandzki i kapusta z sosem musztardowym, Tradycyjny Irlandzki Boczek, Kapusta I Sos Pietruszkowy, oraz Ugotuj Książkę: Tradycyjny Irlandzki Boczek, Kapusta I Sos Pietruszkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużym, głębokim garnku lub rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
2
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
3
Wymieszać ziemniaki, pomidory i wystarczająco dużo bulionu z kurczaka na pokrycie. Doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i niech gotować przez 20 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
4
Wymieszać z kapustą i pozostawić zupę na wolnym ogniu przez kilka minut dłużej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
ZupaZupa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn