Intensywnie Czekoladowe Ciasto Mus może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 324 kalorie, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, masło, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 129 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Intensywnie Czekoladowy Mrożony Smakołyk, Intensywnie Ciemna Czekolada-Truskawki, oraz Oreo Mousse Filled Chocolate Trifecta Cake Using Cake Boss Mix dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pierwsze 4 składniki wymieszać w dużym rondlu; gotować na małym ogniu, aż cukier się rozpuści, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Dodać czekoladę i sól; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Wlać do dużej miski. Przechowywać w lodówce 15 min. lub do ostygnięcia, mieszając od czasu do czasu. (
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Mieszanka może być jeszcze lekko ciepła w dotyku.)
8
Dodać jajka; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
9
Ubij śmietanę do ubijania w małej misce z mikserem na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodaj do mieszaniny czekolady; mieszać delikatnie, aż dobrze wymieszane. Łyżka do nasmarowanej i posypanej mąką 9-calowej patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
11
Umieść patelnię w większej płytkiej patelni, a następnie umieść na środkowej półce piekarnika. Ostrożnie wlać wrzącą wodę do większej patelni, aby dojść do połowy strony patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Piec 45 min. albo dopóki środek nie zostanie ustawiony. (Top będzie czuć się lekko jędrny w dotyku.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Zdejmij formę sprężynową do stojaka z drutu. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.