Indywidualny Duński Asortyment

Indywidualny Duński Asortyment
Indywidualny Duński asortyment może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1258 kalorii. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz chutney żurawinowy, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Twarożek Indywidualny Duński, Arlequin du Potager en Aigre-Doux (asortyment warzyw słodko-kwaśnych), oraz Duński bochenek i wypiek chleba w Duńskiej piekarni Jo Jo ' s.

Instrukcje

1
Remont: masło śmietankowe, cukier (i cynamon, jeśli dodano). Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1
Mąkę i cukier ubić razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Skropić roztopionym masłem w trakcie mieszania.(Sprawia, że 3/4 szklanki).Nadzienie serowe: wymieszać cukier z zmiękczonym serem śmietankowym, aż do całkowitego połączenia. Nie przesadzaj ani nie napowietrzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1
Ubij bardzo małą ilość mleka do cukru, aż wszystkie grudki znikną. Nadal dodawać mleko, kilka kropli na raz, aż wstążki z trzepaczką (sprawia, że 1/2 szklanki). aby zebrać ciasta: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. na lekko posypanej mąką powierzchni, zwiń każdy arkusz ciasta francuskiego na prostokąt o wymiarach nieco większych niż 20x1
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
Rozłóż każdy z nadzieniem do wyboru. Używając mycia jaj, szczotkuj dwie krawędzie każdego kwadratu.Złóż, aby uzyskać kształty trójkąta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Umieść na tacy wyłożonej pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wytnij trzy małe ukośne szczeliny w górnej części obrotów.
4
Lekko posmarować większą ilością umycia jajecznego i posypać odrobiną cukru cynamonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Piec około 20 minut lub do złotego koloru.Duński: jeszcze ciepły, lekko posmaruj rozgrzanym dżemem morelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MorelowyDżem Morelowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
Na kwadraty posypać cukrem cynamonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
2
Pędzel dwie krawędzie kwadratu z myciem jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Wytnij szczelinę z każdego rogu prawie do środka, zatrzymując się tuż przed centrum. Złóż każdą drugą końcówkę do środka, nakładając je na siebie i mocno naciśnij.
4
Umieścić na blasze wyłożonej pergaminem. Naciśnij środek palcem w miejscu, w którym nakładają się końcówki. Napełnij 1/2 zaokrąglonej łyżeczki dżemu lub nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Umyć jajkiem, następnie posypać gruboziarnistym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Gruby żółty I BiałyCukier Gruby żółty I Biały
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Piec około 20 minut, lub do ładnie kolorowe.Koperty: Obróć kwadrat tak, aby punkt był na górze. Ułożyć i wydłużyć kopiec około 2 łyżek serowego nadzienia od góry do dołu. Jajko umyć rogach bocznych. Złóż jeden róg nad nadzieniem i mocno naciśnij. Złóż drugi koniec na górze i naciśnij bardzo mocno, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Umieścić na wyłożonej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Umyć jajkiem i posypać cukrem i posiekaną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
1
Na środku kwadratu umieść zaokrągloną łyżkę nadzienia serowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
2
Umyj narożniki umywalką jajeczną. Złóż dwie przeciwległe strony do góry i mocno naciśnij, jak w kopertach powyżej. Podnieś dolny róg i mocno naciśnij na krotnie. Wreszcie, przynieść górny róg w górę i przez krotnie i szczypta go do uszczelnienia.Umyć jajkiem i posypać wierzch streuselem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Piec około 25 minut, aż ładnie rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn