Indywidualne Rozmaryn Polenta Bochenki
Need a wegetariańska przystawka? Poszczególne rozmaryn Polenta bochenki może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 265 osób. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indywidualne Bochenki Mięsne, Indywidualne Bochenki Mięsne, oraz Indywidualne Bochenki Maślanki Jagodowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Posmaruj dno każdego uchwytu mini bochenka.
W dużej misce, połączyć polenta, mąka, sól, cukier, proszek do pieczenia, i rozmaryn.
W średniej misce ubij razem jajko, oliwę z oliwek i mleko, aż się połączą.
Dodaj mokre składniki do mieszaniny polenty i mieszaj, aż dobrze się połączą.
Wlać ciasto do patelni bochenkowych.
Piec, aż złoty i zaczyna pękać na górze, o 10 protokół.