Indyk z szałwii solonej z farszem grzybowym

Indyk z szałwii solonej z farszem grzybowym
Indyk z szałwii solonej z farszem grzybowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 22. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraft Recipes ma 93 fanów. Mieszanka cebuli, 1/4 Puchar Kraft pikantny włoski dressing, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony Indyk Solony Z Masłem Szałwiowym, Solone Sous Vide pierś indyka z szałwią przyprawą Rub, oraz Brązowe masło, szałwia i farsz grzybowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Roztopić 2 Łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodajemy warzywa; gotujemy i mieszamy 10 min. albo aż cebula i seler będą chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodać gorącą wodę i pozostałe masło do mieszanek farszu w dużej misce; mieszać tylko do zwilżenia. Posiekać 1/4 szklanki szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać do farszu z warzywami; lekko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6
Uwolnić nogi indyka z pozycji schowanej. (Nie przecinaj pasma skóry.) Za pomocą gumowej szpatułki lub dłoni rozluźnić skórę nad piersią, zaczynając od otwarcia jamy ciała przez nogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Z IndykaNoga Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Pozostałe liście szałwii umieścić na mięsie pod skórą. Łyżka farszu do jamy szyi i ciała, uważając, aby nie pakować farszu do indyka zbyt ciasno. Powrót nogi do schowanej pozycji; obróć skrzydła do tyłu, aby utrzymać skórę szyi w miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Włożyć indyka od strony piersi do góry, na stelażu na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
9
Pędzel z opatrunkiem. Przykryć luźno folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
10
Piecz indyka 3 godz. 45 min. do 4 godzin lub do końca (165F), odkrywanie po 3 godzinach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Odstawić 15 do 20 min. przed rzeźbieniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia24
Magazyn