Indyk Weisswurst (biała kiełbasa po niemiecku z cytryną, gałką muszkatołową i pietruszką)

Indyk Weisswurst (biała kiełbasa po niemiecku z cytryną, gałką muszkatołową i pietruszką)
Indyk Weisswurst (biała kiełbasa po niemiecku z cytryną, gałką muszkatołową i pietruszką) jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 3. Na $1.97 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 129g tłuszczu, oraz w sumie 1424 kalorii. Mieszanka gałki muszkatołowej, skórki cytrynowej, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pizza Z Kiełbasą Po Niemiecku, Kiełbasa z indyka rozmaryn szaszłyki na pietruszkę Pekan kuskus, oraz Kurczak cytrynowy z białym winem i pietruszką łatwy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć indyka i sól w dużej misce i wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce co najmniej 1 noc i do 2 dni. Tymczasem doprowadzić średni garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać sól wieprzowinę i cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina SolonaWieprzowina Solona
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Odcedzić, spłukać pod zimną wodą i umieścić w zamrażarce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Połącz indyka, skórkę cytrynową, imbir, biały pieprz, pietruszkę i gałkę muszkatołową w misce robota kuchennego. Proces aż do uzyskania gładkiej pasty, około 30 sekund, zatrzymując się, aby sprawdzić temperaturę i zeskrobać boki co 10 sekund. Jeśli mieszanina wzrośnie powyżej 50 ° F, umieścić całą miskę robota kuchennego w zamrażarce na 10 minut przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodaj kruszony lód do robota kuchennego i przetwarzaj, aż kawałki lodu znikną, około 30 sekund. Po uruchomieniu maszyny powoli dodawaj zamrożony tłuszcz i cebulę, zatrzymując się co 15 sekund, aby zeskrobać boki i sprawdzić temperaturę. Jeśli mieszanina wzrośnie powyżej 50 ° F, umieścić całą miskę robota kuchennego w zamrażarce na 10 minut przed kontynuowaniem. Proces aż mieszanina jest całkowicie gładka. Gotować niewielką ilość mieszaniny na patelni lub w kuchence mikrofalowej do smaku przyprawy i dostosować do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Posiekanych świeżych Zielonych Ziół, Takich Jak Pietruszka, Koper I/lub Szczypiorek1 łyżka Posiekanych świeżych Zielonych Ziół, Takich Jak Pietruszka, Koper I/lub Szczypiorek
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Napełnij worek ciasta wyposażony w gładką okrągłą końcówkę lub nadziewarkę do kiełbas z mieszaniną, uważając, aby włączyć jak najmniej powietrza. Nakarm osłonki Wieprza nad końcówką i zwiąż koniec. Wypełniaj obudowy powoli i równomiernie, wiążąc lub skręcając linki w razie potrzeby. Kiełbaski schłodzić co najmniej 1 godzinę i do nocy przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
8
Aby gotować, przynieś 2 ćwiartki wody na wolnym ogniu w średnim garnku i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodaj kiełbaski, przykryć, i niech gotować przez 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
10
Podawać jako-jest z musztardą, lub umieścić w zamrażarce na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
11
Wyjąć kiełbaski z zamrażarki i roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż pienienie ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać kiełbaski i gotować, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor z obu stron, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
13
Podawać z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia15
Magazyn