Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu

Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu
Smażony na głębokim tłuszczu Indyk może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 288 kalorii, 16G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 54. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kreolski przyprawa, olej z orzeszków ziemnych, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mój ulubiony głęboko smażony indyk {i nawet nie lubię indyka!}, Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu, oraz Indyk Smażony Na Głębokim Tłuszczu.

Instrukcje

1
W dużym garnku lub frytkownicy do indyka rozgrzej olej do 400 stopni F (200 stopni C). Pamiętaj, aby zostawić miejsce dla indyka, albo olej się rozleje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Ułóż duży talerz z papierowymi torbami bezpiecznymi dla żywności.
3
Spłucz indyka i dokładnie osusz papierowymi ręcznikami. Natrzyj przyprawę kreolską Na Indyka wewnątrz i na zewnątrz. Upewnij się, że otwór na szyi jest otwarty co najmniej 2 cale, aby olej mógł swobodnie przepływać przez ptaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa KreolskaPrzyprawa Kreolska
Cała TurcjaCała Turcja
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Całą cebulę i indyka włożyć do kosza. Indyka należy najpierw umieścić na końcu szyi kosza. Powoli opuść kosz na gorący olej, aby całkowicie pokryć indyka. Utrzymuj temperaturę oleju na poziomie 350 stopni F (175 stopni C) i gotuj indyka przez 3 1/2 minuty na Funt, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Ostrożnie wyjąć kosz z oleju i odsączyć indyka. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część uda; temperatura wewnętrzna musi wynosić 180 stopni F (80 stopni C). Zakończ osuszanie indyka na przygotowanym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia3
Magazyn