Indyk Marsala od Campbella
Indyk Marsala od Campbella może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru napojów. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 34g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej canolan, campbell ' s® skondensowane golden mushroom zupa, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burgery z indyka wg Campbell ' s Kitchen, Turcja Marsala, oraz Indyk Marsala-Używanie Resztek.
Instrukcje
Indyka doprawiamy solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać indyka i gotować przez 2 protokół lub aż rumiane z obu stron.
Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodać cebulę i gotować przez 2 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek i gotować i mieszać przez 30 sekund.
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj wino i ciepła do wrzenia, mieszając zeskrobać rumiane kawałki z dna patelni. Gotować przez 1 minutę lub aż wino zmniejszy się o połowę.
Zupę wymieszać z wodą i podgrzać do wrzenia. Powrót indyka na patelnię. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 2 minuty lub aż indyk jest gotowane przez.
Podawać indyka i sos na fettuccine.
Posypać natką pietruszki.