Indyk Marsala od Campbella

Indyk Marsala od Campbella
Indyk Marsala od Campbella może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru napojów. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 34g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej canolan, campbell ' s® skondensowane golden mushroom zupa, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burgery z indyka wg Campbell ' s Kitchen, Turcja Marsala, oraz Indyk Marsala-Używanie Resztek.

Instrukcje

1
Indyka doprawiamy solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cała TurcjaCała Turcja
2
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać indyka i gotować przez 2 protokół lub aż rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
4
Usuń indyka z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zmniejszyć ciepło do średniego.
6
Dodać cebulę i gotować przez 2 protokół lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
7
Dodać czosnek i gotować i mieszać przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
8
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
9
Dodaj wino i ciepła do wrzenia, mieszając zeskrobać rumiane kawałki z dna patelni. Gotować przez 1 minutę lub aż wino zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Zupę wymieszać z wodą i podgrzać do wrzenia. Powrót indyka na patelnię. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 2 minuty lub aż indyk jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Podawać indyka i sos na fettuccine.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
12
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn