Indonesian Pork Satay

Indonesian Pork Satay
Indonezyjski wieprzowina Satay może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 523 kalorie, 41g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. 113 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sok z cytryny, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Indonesian Pork Satay, Indonesian Pork Satay, oraz Beef satay a lan Indonesian sate babi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W maszynce, proces czosnek, zielona cebula, imbir, orzeszki ziemne, sok z cytryny, miód, sos sojowy, kolendra, i czerwony pieprz płatki. Puree aż prawie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Zielona CebulaZielona Cebula
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KolendraKolendra
Sos SojowySos Sojowy
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Wlać bulion z masłem i ponownie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
BulionBulion
3
Umieść kostki wieprzowe w dużej, zamykanej plastikowej torbie i wlej mieszaninę na mięso. Marynować w lodówce przez 6 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
4
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć kostki wieprzowe z worka i nawlec na szaszłyki. W małym rondlu gotuj marynatę przez 5 minut. Zastrzegamy niewielką ilość marynaty do fastrygowania, a resztę odstawić na bok, aby służyć jako sos do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzaszłykiSzaszłyki
6
Lekko rozgrzany na oleju grill. Grillować przez 10 do 15 minut, lub aż dobrze rumiane, obracając i szczotkowanie często z gotowanej marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podawać z sosem zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn