Indian Red Gun Powder (molaha Podi)

Indian Red Gun Powder (molaha Podi)
Przepis Indian Red Gun Powder (molaha Podi) jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 640 kalorii. Na 8,02 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka proszku asafetida, nasiona sezamu, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Nasiona lnu podi, jak zrobić nasiona lnu chutney podi / proszek, Ponnaganti Vepudu z Koora Podi ~ woda liście amarantusa smażyć z Curry, oraz Gutti Vankaya Koora Podi-nadziewany Brinjal w stylu Andhra z Curry dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn