Imbirowe Żeberka Krótkie

Imbirowe Żeberka Krótkie
Imbirowe żeberka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 96 g tłuszczu, oraz w sumie 1108 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $4.42 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki mięty, imbir, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Żeberka Krótkie Z Imbirem I Gwiazdką Anisecookbook Recipe, Port-duszone żeberka z imbirem i anyżem gwiazdkowym, oraz Powolna kuchenka Ginger-Soy krótkie żeberka Zielony ryż z limonką.

Instrukcje

1
Obrać imbir i pokroić w zapałki o grubości od 1/8 do 1/4 cala i długości od 2 do 3 cali (powinieneś mieć 1 1/3 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2
Opłukać żebra, osuszyć i ułożyć w jednej warstwie w zapiekance o wymiarach 12 na 16 cali o głębokości co najmniej 2 cali (5 do 6 qt.). Równomiernie rozprowadzić imbir, cebulę i ananasa na całym mięsie.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
Wymieszać 1 szklankę wody z 1/3 szklanki sosu sojowego i dodać do zapiekanki. Przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec w piekarniku 375, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, 2 3/4 do 3 godzin; w połowie pieczenia, włączyć żeberka w sosie i, jeśli to konieczne, dodać wodę, aby doprowadzić poziom cieczy do 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Odkryć żeberka i piec, aż rumiane, o 10 protokół. Odtłuścić tłuszcz z soków i wyrzucić. Pokrojoną miętę rozetrzeć na mięsie; udekorować gałązkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Dodaj sos sojowy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia42
Magazyn