Imbirowe Kruche Ciasteczka to wegetariański deser lakto ovo . Z tego przepisu wychodzi 60 porcji zawierających 51 kalorii , 1 g białka i 4 g tłuszczu każda. Za 7 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką krystalizowany imbir, masło, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 8% , to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Kruche ciasteczka imbirowe , Kruche ciasteczka imbirowe i Kruche ciasteczka imbirowe .
Instrukcje
1
W dużej misce utrzyj masło z cukrem pudrem na jasną i puszystą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 10-uncjowe Kubki Z Kremem
Ekstrakt Brandy Lub Ekstrakt Waniliowy
Lukrecja Czerwona Sznurowana, Podzielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Cytryna I świeża Mięta
2
Połącz mąkę, mielony imbir, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do ubitej masy i dobrze wymieszać. Wymieszać z orzechami włoskimi i krystalizowanym imbirem.
Kruche ciasteczka doskonale komponują się z kremowym sherry, maderą i prosecco. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.