Imbir i Chile marynowana zielona fasola
Imbir i Chile marynowana fasola szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 308 kalorii, 9g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, imbir, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marynowana Zielona Fasola, Marynowana zielona fasola, oraz Marynowana Zielona Fasola.
Instrukcje
Zebrać sprzęt konserwowy i podgrzać wodę w puszkach zgodnie z zaleceniami sunset.com/canningsteps
Ocet ciepła, 3 1/2 szklanki wody, sól i cukier razem w średnim garnku do wrzenia. Umieść plasterek imbiru, ząbek czosnku i chile w każdym z 6 słoików do konserw. Pakuj słoiki z zieloną fasolką.
Wlać gorący płyn na fasolę, pozostawiając 1/2-in. headspace na górze. Połóż pokrywki na górze i mocno przykręć pierścienie-ale nie zmuszaj.
Słoiki procesowe 10 minut. Sprawdzić, czy słoiki są zaplombowane (patrz sunset.com/canningsteps) i przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu do 2 lat, lub schłodzić takie, które nie zapieczętowały; będą trzymać do 1 miesiąca.