Imbir Azjatycka Wołowina
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj azjatyckiej wołowiny imbirowej. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Mieszanka mielonego imbiru, mielonej wołowiny, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatycka Wołowina Imbirowa, Azjatycki Imbir Czosnek Cukinia Wołowina Suwaki, oraz [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Wymieszać w sosie wymieszać i niegotowany makaron (z Hamburger Helper box), wodę, sos sojowy, miód i imbir.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać mrożone warzywa; zmniejszyć ogień. Przykryć; dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Odkryć; gotować, aż sos jest pożądana grubość.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![Esej Chenin Blanc]()
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier