Iced Tea Parfaits
Przepis ten służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cytrynę, żelatynę cytrynową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Thai Iced Tea, Long Island Iced Tea, oraz Wegańskie babeczki z mrożoną herbatą z lukrem z cytryny podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Zdjąć z ognia; dodać torebki herbaty. Przykryj i strome przez 5 minut. Wyrzucić torebki z herbatą. Żelatynę mieszamy z herbatą do całkowitego rozpuszczenia. Lekko chłodne.
Wlać 1/4 szklanki mieszanki żelatynowej do każdej z czterech szklanek parfait.
Umieść wisienkę w każdej szklance; przechowywać w lodówce, aż do Ustawienia, ale nie firma, około 1 godziny.
Przenieść pozostałą mieszaninę żelatyny do małej miski; przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do miękkiego zestawu.
Ubić mieszaninę żelatyny przez 2-3 minuty lub do uzyskania gładkości. Wymieszać z 1/2 szklanki bitej polewy; łyżką do szklanek parfait. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny. Tuż przed podaniem, wierzch z pozostałą bitą polewą i udekorować plasterkami cytryny.