Ice Cream Mix-In Station
Ice Cream Mix-In Station to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 892 kalorie. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 15 minut. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz biszkopty, jagody, lody waniliowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 23%. Podobne przepisy to Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Lody Waniliowe Chai.
Instrukcje
Umieść blachę na półce zamrażarki. Napełnić 1 do 2 cali wody i zamrozić na noc.
W czasie podawania umieść przewróconą patelnię z blachy na zamrożonej patelni. Owiń w folię.
Umieść 2 gałki lodów waniliowych na mrożonej tacy.
Wymieszać w pożądanych polew za pomocą metalowych szpatułek lub łyżek.
Podawać w szklankach lub miseczkach.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "