I Ricchi e i Poveri (bogaci i biedni)

I Ricchi e i Poveri (bogaci i biedni)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj I Ricchi e i Poveri (bogaci i biedni). Na 6,12 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 62g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać liść laurowy, pietruszka, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek biedaka (Bistecche dei Poveri), Lazania biedaka, oraz Poor Man ' s Steak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj 1/2 szklanki białego wina lub wytrawnego wermutu, 1/4 szklanki wody i liść laurowy na patelni; gotować na średnim ogniu. Gdy ciecz zaczyna bańki, dodać krewetki; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawny WermutWytrawny Wermut
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać fasolę i gotować na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Krewetki i fasola spuścić i przenieść do miski; wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodać oliwę z oliwek i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
5
Dodaj 1 łyżeczkę białego wina lub wytrawnego wermutu, sok z cytryny i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Top z posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
Wytrawny WermutWytrawny Wermut
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia47
Magazyn