Hush Puppies I
Przepis Hush Puppies I jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 158 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 172 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz olej roślinny, wodę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak zajebisty spoonacular wynik 31%. Podobne przepisy to Hush Puppies, Hush Puppies, oraz Hush Puppies.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny do 365 stopni F (185 stopni C).
W dużej misce do mieszania połączyć mączkę kukurydzianą, proszek do pieczenia, sól, mleko i wodę.
Wymieszać z jajkiem i posiekaną cebulą.
Uformuj ciasto w małe kulki, po około 1 łyżce każda.
Użyj długiej łyżki, aby delikatnie wsunąć szczenięta hush do gorącego oleju. Gotować 8 lub 10 na raz, aż złoty kolor będzie brązowy.
Wyjąć z oleju łyżką szczelinową i zwinąć na ręcznikach papierowych, aby na krótko osuszyć.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.