Hurry-Up Domowej Roboty Rolki Półksiężyc
Need a wegańskie pieczywo? Hurry-Up domowej roboty półksiężyc bułki może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 11g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz pod ręką ciepłą wodę, cukier, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Domowe Roladki Półksiężyc, Domowe Roladki Półksiężyc, oraz Zdrowe Domowe Roladki Półksiężycowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz drożdże i ciepłą wodę w 1-filiżance miarki; odstawić 5 minut.
Połączyć 3 szklanki do pieczenia mix i cukru w dużej misce; stopniowo mieszać w mieszaninie drożdży.
Ciasto wyłożyć na mąkę i zagnieść, dodając mieszankę do pieczenia (do 1/2 szklanki), aż ciasto będzie gładkie i elastyczne (około 10 minut).
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło; pokrój okrąg na 12 klinów.
Zwiń kliny, zaczynając od szerokiego końca, tworząc kształt półksiężyca; umieść, skieruj boki w dół, na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia luzem.
Piec 10 do 12 minut lub aż złoty.
Uwaga: aby zrobić rolki w wytrzymałym mikserze elektrycznym stojącym, przygotuj zgodnie z zaleceniami krok ubijaj ciasto ze średnią prędkością, używając docisku do ciasta, około 5 minut, ubijając w 1/2 szklanki dodatkowej mieszanki do pieczenia, w razie potrzeby, aż ciasto opuści boki miski i połączy się, stając się miękkie i gładkie. Postępuj zgodnie z przepisem zgodnie z Instrukcją w kroku, który przetestowaliśmy z Bisquick All-Purpose Baking
Rolki można zamrażać do 2 miesięcy.
Piec w temperaturze 425 przez 5 minut; całkowicie ostudzić (około 30 minut). Owinąć w folię aluminiową i zamrozić w szczelnym pojemniku. Rozmrozić w temperaturze pokojowej na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia; piec w 425 przez 7 do 8 minut lub do złotego koloru.