Hurricane Cake
Hurricane Cake wymaga mniej więcej 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 663 smakoszy i kucharzy. Mieszanka niemieckiego ciasta czekoladowego mix, serek śmietankowy, cukier cukierniczy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 38%. Spróbuj Huragan, Huragan, oraz Huragan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Roztopić i rozprowadzić 1/2 szklanki margaryny na dnie patelni 9x13 cala.
Posypać kokosem i orzechami pekan równomiernie na dnie patelni; odstawić.
Przygotować ciasto mix zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wlać ciasto na kokosowe i pekan na patelni. W rondlu na małym ogniu roztopić serek śmietankowy i 1/2 szklanki margaryny. Mieszaj z cukrem cukierniczym, aż mieszanina będzie gładka. Łyżka śmietany ser mieszanka losowo na wierzchu ciasta ciasto.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia i podawać z patelni.