Hummus Z Cukinii
Hummus cukinii to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako przystawka na środkowy wschód. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Hummus Z Cukinii, Hummus Z Cukinii, oraz Lekki Hummus Cukinii.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Mieszaj czosnek przez 30 sekund, a następnie dodaj cukinię. Gotować i mieszać, aż cukinia zmięknie.
Umieść cukinię, fasolę pinto, sok z cytryny, tahini, mielony kminek, paprykę i sól w robocie kuchennym. Proces do gładkiej.