Hummus Z Cukinii

Hummus Z Cukinii
Hummus cukinii to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako przystawka na środkowy wschód. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Hummus Z Cukinii, Hummus Z Cukinii, oraz Lekki Hummus Cukinii.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Mieszaj czosnek przez 30 sekund, a następnie dodaj cukinię. Gotować i mieszać, aż cukinia zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CukiniaCukinia
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieść cukinię, fasolę pinto, sok z cytryny, tahini, mielony kminek, paprykę i sól w robocie kuchennym. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek MielonyKminek Mielony
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Fasola PintoFasola Pinto
CukiniaCukinia
PaprykaPapryka
TahiniTahini
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn