Hummus z ciasta ciasteczkowego
Cookie Dough Hummus to bliskowschodni przepis na 10 porcji. Za 19 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 3 g tłuszczu i łącznie 71 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej. Świetnie sprawdza się jako hor d'oeuvre w bardzo przystępnej cenie. Udaj się do sklepu i kup mielone siemię lniane, ekstrakt waniliowy, kokos i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 36%, to danie nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Hummus z ciastkami z masłem orzechowym, Hummus z ciastkami z masłem orzechowym i Hummus z ciastkami z masłem orzechowym.
Instrukcje
Rodzynki i cynamon zalej gorącą wodą.
Odstawić na 10 minut, następnie odcedzić i odstawić.
Umieść mus jabłkowy, masło orzechowe, ekstrakt waniliowy, syrop klonowy, olej rzepakowy i zmielone nasiona lnu w misie robota kuchennego; przetwarzać, aż będzie gładkie. Gdy silnik pracuje, powoli dodaj fasolę garbanzo, odsączone rodzynki, płatki owsiane błyskawiczne i kokos. Przetwarzaj, aż mieszanina będzie gładka lub osiągnie pożądaną konsystencję.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione dodatki do hummusu. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Bollinger Brut Special Cuvee. Ma 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Specjalna Cuvee Bollinger Brut]()
Specjalna Cuvee Bollinger Brut
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Smak gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łącz się ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.