Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Hummus Wendy Jae może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z cytryny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi to danie middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Wendy ' s Chili, Wendy ' s Chili, oraz Wendy ' s Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym lub blenderze pulsuj czosnek i cebulę, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj fasolę garbanzo, można na raz, i pulse do puree. Zmiksować w szałwii, bazylii, oregano, pietruszki, soku z cytryny i oleju; puree do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Gałązki Rozmarynu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala