Hummus Wendy Jae

Hummus Wendy Jae
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Hummus Wendy Jae może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z cytryny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi to danie middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Wendy ' s Chili, Wendy ' s Chili, oraz Wendy ' s Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym lub blenderze pulsuj czosnek i cebulę, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj fasolę garbanzo, można na raz, i pulse do puree. Zmiksować w szałwii, bazylii, oregano, pietruszki, soku z cytryny i oleju; puree do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn