Hot Slaw
Hot Slaw może być tylko przystawką, której szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz bekon, pomidory z puszki, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Hot Pink Coconut Slaw, Sałatka Z Gorącym Kurczakiem, oraz Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek, aż chrupiące.
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć. Boczek pokruszyć i odstawić.
W zarezerwowanym tłuszczu boczku, gotować cebulę i paprykę, aż kuleje, o 5 protokół.
Dodać pokrojoną kapustę i gotować, aż utykają, ale nie miękkie, o 3 do 5 protokół.
Dodaj chili w proszku i sól, do smaku.
Dodaj pomidory i gotuj na wolnym ogniu, aż się rozgrzeją. Slaw powinien być lekko chrupiący. Dostosuj przyprawy.
Podawać szybko z pokruszonym boczkiem.