Hot Punch (Ponche) to bezglutenowe i wegańskie przepis z 10 porcjami. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Niewielu ludziom smakował ten napój. Mieszanka rodzynek, złote przepyszne jabłka, śliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Ponche-Chilijski Poncz Żurawinowy, Ponche Navideño (Meksykański Świąteczny Poncz Owocowy), oraz Ponche Navideño-Meksykański Świąteczny Poncz Owocowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku umieść guawę, ananas, krabapples, rodzynki, śliwki, trzcinę cukrową, jabłka, cynamon, cukier i 8 szklanek wody. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Papier Ryżowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę