Hot Pastrami Sandwiches

Hot Pastrami Sandwiches
Gorące kanapki Pastrami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 47,26 zł / porcja, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 5001 kalorii, 431G białka, oraz 230 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chleb żytni, ser szwajcarski, pieprzone pastrami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kanapki Pastrami, Kanapki Ultimate Pastrami, oraz Crock-Pot Warm Pastrami Sandwiches.

Instrukcje

1
Umieścić pastrami, peklowaną wołowinę i bulion w powolnej kuchence.*
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
PastramiPastrami
BulionBulion
2
Podgrzać, przykryte, na najniższym ustawieniu do gorąca, mieszając okresowo, co najmniej 1 godzinę i do 3 godzin.
3
Na talerzu ułóż kromki chleba i ser, a w małych miseczkach musztardę i surówkę. Przykryć folią do czasu podania (do 1 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SerSer
ChlebChleb
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
2 kromki chleba posmarować musztardą. Obfite porcje mięsa układamy na 1 kromkę, następnie przykrywamy plasterkiem sera, ok. 1/3 szklanki surówki i drugą kromką chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
2
Kanapki przeciąć na pół, są duże, więc rozważyć dzielenie.
3
* Jeśli nie masz wolnej kuchenki, umieść pastrami i peklowaną wołowinę z odrobiną bulionu w misce bezpiecznej dla mikrofalówki, przykryj i ogrzej w kuchence mikrofalowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
PastramiPastrami
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn