Hot Fudge Brownie Cake
Hot Fudge Brownie Cake might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 433 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jeśli masz vanillan ekstrakt, sól, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Hot Fudge Brownie Cake, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
Wymieszać mąkę, kolejne 3 składniki i 3/4 szklanki cukru granulowanego w dużej misce; wymieszać mleko, olej i wanilię.
Rozłóż ciasto na lekko nasmarowanej 8-calowej kwadratowej patelni.
Połączyć brązowy cukier, kakao, i pozostałe 1/2 szklanki cukru granulowanego w małej misce; posypać ciasto na patelni. Za pomocą łyżki delikatnie skropić 1 1/2 szklanki wrzącej wody na ciasto, uważając, aby nie przeszkadzać warstwom. (Nie mieszać.)
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub do momentu, aż warstwa ciasta uformuje się na wierzchu, a warstwa spręży się po dotknięciu.
Ostudzić na stojaku z drutu 25 minut.
Podawać na ciepło z bitą śmietaną lub lodami.
Ciasto budyniowe czekoladowo-wiśniowe: Odwilż 1 (12-oz.) opakowanie mrożone ciemne, słodkie, pestkowe wiśnie; odcedzić. Wiśnie osuszyć ręcznikami papierowymi. Przygotuj przepis zgodnie z Instrukcją w Kroku 2, delikatnie posypując wiśnie na cieście na patelni. Postępuj zgodnie z przepisem.
Ciasto Budyniowe Mocha: Zastąp gorącą świeżo parzoną kawę wrzącą wodą. Postępuj zgodnie z przepisem.