Hot Dog Topi
Przepis Hot Dog topi może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 30 minut. Na 1,91 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 15g białka, oraz 36 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ser gruyère, śmietanę, bekon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczony Veggie Hot Dog Hash, Domowa Pizza Bird Dog, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć majonez, śmietanę, chrzan, musztardę, miód, szalotkę, szczypiorek i sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Umieść plasterek sera na środku każdego rozplanowanego hot doga, łamiąc plasterek, jeśli to konieczne, aby go zmieścić. Owinąć kawałek boczku wokół każdego hot doga i zabezpieczyć wykałaczką.
Ułożyć hot dogi na blasze do pieczenia i piec w górnej trzeciej części piekarnika, aż boczek będzie chrupiący, o 12 protokół.
Każdy hot dog ułożyć w bułce i podawać, przerzucając sos chrzanowy na bok.