Hot Dog Chili dla psów Chili

Hot Dog Chili dla psów Chili
Przepis Hot Dog Chili dla psów Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, sos worcestershire, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczony Veggie Hot Dog Hash, Chili Dogs, oraz Chili Dogs.

Instrukcje

1
Umieść ancho chiles do 1 szklanki wrzącej wody i odstawić, aż zmiękną, o 15 protokół. Podczas chili są moczenia, miejsce boczek w dużym rondlu i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić nadmiar tłuszczu, ale rezerwy 2 łyżki boczku kapie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Ugotować i wymieszać białą i czerwoną cebulę w boczku kapie z boczkiem na średnim ogniu ze szczyptą soli, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół; wymieszać czosnek i gotować, aż zmięknie, o 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Wlać 3 szklanki wrzącej wody i wymieszać z Chuckiem wołowym, mieszając mięso z wodą, aby je rozbić. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wymieszaj pastę pomidorową i granulki bulionu wołowego, aż granulki się rozpuszczą; pozwól mieszaninie gotować na wolnym ogniu podczas wykonywania pozostałych kroków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulat Bulionu WołowegoGranulat Bulionu Wołowego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Umieść namoczone chili ancho i ich płyn, pikantna musztarda brązowa, chili w proszku, sos Worcestershire, kminek, czosnek w proszku, adobo przyprawy i papryka w blenderze i zmiksować na gładką masę; wlać mieszaninę do chili. Użyj trochę wody, aby rozpuścić pozostałą mieszaninę w blenderze i wlać do chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pikantna Musztarda BrązowaPikantna Musztarda Brązowa
Przyprawa AdoboPrzyprawa Adobo
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Doprowadzić chili do powolnego wrzenia na średnim ogniu i wymieszać z fasolą i masą harina. Zmniejszyć ogień do niskiej; pozostawić na wolnym ogniu, aż gęste i smaki mają mieszane, co najmniej 45 Więcej minut. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Jeśli chili jest zbyt cienkie, wymieszać więcej masy harina.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn