Hot Dog Chili dla psów Chili

Hot Dog Chili dla psów Chili
Przepis Hot Dog Chili dla psów Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cebuli, sos worcestershire, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczony Veggie Hot Dog Hash, Chili Dogs, oraz Chili Dogs.

Instrukcje

1
Umieść ancho chiles do 1 szklanki wrzącej wody i odstawić, aż zmiękną, o 15 protokół. Podczas chili są moczenia, miejsce boczek w dużym rondlu i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić nadmiar tłuszczu, ale rezerwy 2 łyżki boczku kapie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Ugotować i wymieszać białą i czerwoną cebulę w boczku kapie z boczkiem na średnim ogniu ze szczyptą soli, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół; wymieszać czosnek i gotować, aż zmięknie, o 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Wlać 3 szklanki wrzącej wody i wymieszać z Chuckiem wołowym, mieszając mięso z wodą, aby je rozbić. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Wymieszaj pastę pomidorową i granulki bulionu wołowego, aż granulki się rozpuszczą; pozwól mieszaninie gotować na wolnym ogniu podczas wykonywania pozostałych kroków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulat Bulionu WołowegoGranulat Bulionu Wołowego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Umieść namoczone chili ancho i ich płyn, pikantna musztarda brązowa, chili w proszku, sos Worcestershire, kminek, czosnek w proszku, adobo przyprawy i papryka w blenderze i zmiksować na gładką masę; wlać mieszaninę do chili. Użyj trochę wody, aby rozpuścić pozostałą mieszaninę w blenderze i wlać do chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pikantna Musztarda BrązowaPikantna Musztarda Brązowa
Przyprawa AdoboPrzyprawa Adobo
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Doprowadzić chili do powolnego wrzenia na średnim ogniu i wymieszać z fasolą i masą harina. Zmniejszyć ogień do niskiej; pozostawić na wolnym ogniu, aż gęste i smaki mają mieszane, co najmniej 45 Więcej minut. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Jeśli chili jest zbyt cienkie, wymieszać więcej masy harina.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Goya SazonGoya Sazon
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn