Hot CORN Chile Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 15g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.43 za porcję. Jeśli masz paprykę, ser pieprz-jack, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 54 fanów. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Prażona kukurydza z Chile: Elotes Asados con Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill na średnim ogniu. Grilluj kukurydzę, aż wiele ziaren będzie miało kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Odciąć ziarna i odstawić na bok.
4
Jeśli porcja natychmiast, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.