Horchata Lola
Horchatan Loli jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4474 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jeśli masz cukier, mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Horchata Lola, Babeczki dla Loli, oraz Burger Lola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlej ryż i wodę do miski blendera; mieszaj, aż ryż zacznie się rozpadać, około 1 minuty.
Odstawić ryż i wodę w temperaturze pokojowej na minimum 3 godziny.
Odcedzić wodę ryżową do dzbanka i wyrzucić ryż. Do wody ryżowej wymieszać mleko, wanilię, cynamon i cukier. Schłodzić i wymieszać przed podaniem na lodzie.