Hoosier Sugar Cream Pie
Hoosier Sugar Cream Pie to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz sól, brązowy cukier, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 418 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Hoosier Sugar Cream Pie, Hoosier Sugar Cream Pie, oraz Hoosier Sugar Cream Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Rozwałkuj skorupę. W przypadku 9-calowej patelni dolna skorupa powinna mieć około 11 cali średnicy.
Umieść dno skorupy w patelni lub naczyniu. Krawędzie flet i szczotka Pie powłoki z mlekiem. Przechowywać w lodówce crust podczas przygotowywania napełniania.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukry, cynamon, gałkę muszkatołową i sól. Wymieszać w śmietanie, pół na pół, i wanilii, aż dobrze włączone.
Wlać do przygotowanej skorupy ciasta i piec przez 35 do 45 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa i środek ciasta zostanie ustawiony. Pył z dodatkowym cynamonem, w razie potrzeby. Schłodzić przez około 15 do 20 minut przed krojeniem.