Homestyle Faszerowane Papryki
Homestyle nadziewane papryki wymaga o 1 godzina i 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, ryż, sos pomidorowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Faszerowana Czerwona Papryka, Faszerowana Czerwona Papryka, oraz Papryka Nadziewana: Aji.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Papryki gotować we wrzącej wodzie, aż zmiękną, 4 do 5 protokół.
Paprykę wyjąć z wrzącej wody i opłukać zimną wodą; paprykę odstawić do odsączenia.
Wymieszać mieloną wołowinę, ugotowany biały ryż, lekko ubite jajko, drobno posiekaną cebulę, bułkę tartą po włosku, sól, czarny pieprz, czosnek w proszku i 1/4 szklanki startego parmezanu w dużej misce, aż do równomiernego wymieszania.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Podzielić mieszankę wołowiny i ryżu między papryki; stuff każdą paprykę z mieszanki wołowiny i ryżu.
Umieść paprykę otwartą na bok w naczyniu do pieczenia 9x13 cali lub płytkiej patelni do pieczenia.
Połącz sos pomidorowy i biały ocet w misce.
Mieszankę pomidorową zalać nadziewaną papryką.
Wymieszać z 2 łyżkami startego parmezanu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do ogrzania, fastrygowanie papryki dwa lub trzy razy podczas pieczenia, o 80 protokół.