Homar Wrap
Zawijanie homara wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 2,33 zł za porcję. Mieszanka soli i pieprzu, mięso homara, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest dobre. Spróbuj Banh-mi Wrap: Wietnamski Grillowany zawijas wieprzowy z marynowaną marchewką i miętą, Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, oraz Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połącz homara, pomidora, awokado i sos cezara.
Wymieszać, dodając sól, pieprz i sok z cytryny. Odstawić. Blanszować kilka całych szczypiorków, upuszczając do wrzącej wody na 10 sekund. Tortille pokroić w 1/4 z nożem.
Zwiń każdą ćwiartkę tortilli w kształt stożka. Zabezpieczyć, wiążąc blanszowany szczypiorek jak sznurek wokół stożka. Miarka homara obficie w stożek, wypełniając do góry. Otwór każdego stożka zdobi świeżo posiekana sałata.