Homar Quinoa makaron z kremowym wędzonym sosem paprykowym

Homar Quinoa makaron z kremowym wędzonym sosem paprykowym jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 316 kalorii, 13g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 4,88 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 65 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mięsa z homara, czosnek w proszku, tak pyszne mleczne mleko kokosowe napój, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać olej kokosowy, możesz śledzić to danie główne z Gorzka czekolada Malina kokos ciasteczka owsiane (wykonane z oleju kokosowego!) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane ogony homara z wędzonym masłem paprykowym, Kolacja: komosa ryżowa, ciecierzyca i sałatka szpinakowa z sosem wędzonej papryki, oraz Kurczak Pastan e Fagiole z wędzoną papryką.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i skropić odrobiną oliwy z oliwek lub innych warzyw oil.In patelnię z sosem, dodać olej kokosowy.
Niech stopić na średnim ogniu.
Dodaj napój z mleka kokosowego i wymieszaj. W małej filiżance dodać skrobię z tapioki i wodę. Mieszać do wymieszania.
Dodaj tę zawiesinę do mieszaniny oleju kokosowego na patelni z sosem.
Trzepaczka do momentu włączenia.
W razie potrzeby dodaj sól morską, czarny pieprz, czosnek w proszku, wędzoną paprykę i prażony czosnek. Dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia, a następnie usunąć z ognia.
Dodaj gotowanego homara. Nadal mieszać. Kryć się.Na talerzu ułóż ugotowany makaron z komosą ryżową.
Wlać tak pyszny sos homara na wierzch. Reserve sos w misce bocznej mieć na stole podczas serwowania.
Posypać naczynie i miskę sos z kolendry.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Homar można łączyć z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 70 dolarów za butelkę.
![Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7" klimatów " można nazwać Grand Cru w Chablis: Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur i Vaudésir. Wszystkie te winnice znajdują się po prawej stronie rzeki Le Serein, na wzgórzu. Sytuacja ta nadaje winu mocnego i pełnego charakteru.Gwiazda jasna o srebrzystej obręczy. To wino pochodzi z winogron uprawianych w klimacie zorientowanym na południe i południowy zachód, położonym w największym Grand Cru Chablis, Les Clos. Oferuje bardzo dojrzały nos żółtych mięsistych owoców pestkowych, zwłaszcza brzoskwiń, z nutą moreli. Jest to złożone wino z hojnością i dużą ilością dojrzałych owoców, dobrym odczuciem w ustach i wspaniałym wykończeniem.