Homar Dr. BBQ z masłem Chili-limonkowym

Homar Dr. BBQ z masłem Chili-limonkowym może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 949 kalorii. Na 3,62 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła chili z limonką, sól, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z Zielonego Mango z krewetkami i ogonem homara i sosem limonkowo-Chili, Połówki homara z masłem Estragonowo-limonkowym, oraz Słodkie masło Chili grillowane frytki z homara z dojrzałym serem Havarti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill do gotowania na bezpośrednim średnim ogniu. W małym rondlu roztopić masło i zmiksować sok z limonki, chili w proszku oraz sól i pieprz do smaku. Odstawić.
Podziel homary całkowicie na pół w dół z tyłu nożem szefa kuchni.
Usuń ogony i pazury. Resztę wyrzuć. Pokruszyć muszle na pazurach i wstrzyknąć lub skropić je po 1 łyżce masła. Lekko doprawić ogony masą. Grilluj ogony i pazury przez około 5 minut z każdej strony. Łyżka trochę masła Chili-Lime do muszli ogona. Gotować, aż homar jest ledwo zrobione, Inny 4 do 5 protokół. To zależy od grilla.
Pozostałe masło Chili-Limonka podawać do zanurzenia.
The NFL Gameday Cookbook: 150 przepisów, aby nakarmić najbardziej głodnego Fana od Przedsezonu do Super Bowl. Copyright © 2008 by the National Football League