Homar Deviled Eggs
Homar Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 59 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 34 centów za porcję. Mieszanka papryki, cebuli, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Homar Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Jajka Benedict Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 3 do 4 cale wody do wrzenia w dużym garnku do makaronu.
Dodaj homara, przykryć i pary, aż w pełni gotowane i powłoki jest jasny czerwony, 8 do 10 protokół.
Wyjąć mięso ze skorupy i pokroić w 1/2 cala kawałki.
Połowę jajek i zachować żółtka. W misce rozgnieść żółtka i dodać majonez, ocet winny biały, musztardę mieloną, szczypiorek, sól selerową, sól i pieprz do smaku, seler i cebulę.
Wymieszaj wszystko razem, aby mieszanina żółtka była kremowa. Wchodzisz w większości homara, zastrzegając 24 małe kawałki.
Dodać sól i pieprz do smaku, a następnie nadzieniem nadziewać połówki białka.
Udekoruj odrobiną świeżego koperku i małym kawałkiem homara.