Holenderskie czekoladowe babeczki z różowym lukrem
Przepis Holenderskie babeczki czekoladowe z różowym lukrem może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Ten przepis służy 24 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz kilka kropli barwnika spożywczego, mleka, cukru i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z różowym lukrem śmietankowym, Czekoladowe babeczki Quinoa z naturalnie różowym lukrem, oraz Potrójne czekoladowe babeczki z różowo-czekoladowym lukrem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24 kubki muffin z wkładkami papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
Żółty Cukier I Różne Posypki
1
Masło i cukier puder wymieszać w misce miksera stojącego za pomocą niskiej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj trochę mleka, aby zmiękczyć i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
3
Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
4
Dodaj mleko 1 łyżkę na raz, aż uzyskasz konsystencję, którą chcesz. Beat until light and fluffy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
5
Dodaj kroplę lub dwie czerwonego barwnika spożywczego.Babeczki udekoruj posypką czekoladową i czereśniami.