Holenderska Szarlotka
Przepis Holenderski szarlotka jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 70 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś tartą jabłkę, cukier, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, Apple Dutch Baby (Lub Niemiecki Naleśnik Jabłkowy), oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć cukier, mąkę i sól. Wymieszać z jajkiem, wanilią i kwaśną śmietaną; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać jabłka; dobrze wymieszać.
Piec w temperaturze 375° przez 15 minut. Zmniejszyć ogień do 325° i piec przez 30 minut więcej.
Do polewy, połączyć mąkę i cukier w małej misce.
Pokroić w maśle, aż będzie kruchy.
Posypać polewa na ciasto; piec 20 minut dłużej lub do napełniania jest bąbelkowy i polewa jest rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
Podawać na ciepło lub schłodzone. Przechowywać w lodówce.