Hoisin-Glazurowany Łosoś
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Hoisin-Glazed łosoś może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 35g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz filety z łososia, korzeń imbiru, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Łosoś Szkliwiony Hoisin, Łosoś Szkliwiony Hoisin, oraz Hoisin-Glazurowany Łosoś.
Instrukcje
Ubij razem sos sojowy, sos hoisin, sos chili, sok z cytryny, imbir, czosnek, i oliwa z oliwek w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Włożyć filety z łososia do marynaty i obrócić, aby równomiernie pokryć. Przykryj naczynie folią i marynuj w lodówce przez 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjąć i wyrzucić plastikową folię z łososia, użyć łyżki, aby zebrać marynatę, która zebrała się na dnie naczynia do pieczenia, i skropić nią filety z łososia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż łosoś będzie łatwo płatków widelcem, około 30 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.