Hoisin (ale nie do końca) wiejskie żebra
Hoisin (ale nie naprawdę) kraj żeberka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Na $4.09 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka sosu pomidorowego, cebula, grzyby shiitake, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Ugotuj książkę: wiejskie żeberka z sosem Hoisin, BlackBerry Hoisin BBQ żeberka, oraz Żeberka Do Grilla Hoisin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych na dużej patelni na dużym ogniu. Brąz żebra równomiernie w gorącym oleju, około 5 minut; zdjąć z ognia.
Wymieszać sos pomidorowy, suszoną cebulę, sos hoisin i grzyby shiitake razem w wolnej kuchence.
Dodać żeberka do mieszanki sosu, obracając się do płaszcz w sosie.
Gotować na niskim, aż żeberka rozpadają się przetargu, 8 do 10 godzin.