Hoagies Wieprzowe Z Grilla

Hoagies Wieprzowe Z Grilla
Jeśli chcesz dodać więcej bez nabiału przepisy do twojej kolekcji, grillowane Hoagies wieprzowe mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis zawiera 2 porcje z 533 kalorii, 43g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Za 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka sosu barbecue, bułek hoagie, marynaty kanapkowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 55%. Spróbuj Hoagies Z Kurczaka Z Grilla, Włoskie Hoagies Wieprzowe, oraz Hoagies z grilla wieprzowo-Coleslaw dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wytnij wzdłuż szczeliny w dół środka polędwicy do 1/2 cala. DNA. Otwórz mięso, aby leżało płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Umieść na stojaku pokrytym sprayem do gotowania na patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4
Posmaruj 1 łyżką sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
5
Piec w temperaturze 400° przez 15 minut. Obróć wieprzowinę; posmaruj 1 łyżką sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Piec 10-12 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Pokroić na 1/4 cala. plastry.
8
Rozłóż pozostały sos barbecue na pokrojonej stronie DNA bułki; warstwa z wieprzowiną, sałatką coleslaw i piklami. Wymień koki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn