Hiszpańska Sałatka z owoców morza może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 6,72 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 620 kalorii, 55g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, pietruszkę, oliwki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwki, można śledzić to danie główne z Jedna Miska Czekoladowych Ciasteczek Owsianych jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hiszpański makaron z owocami morza, Owoce Morza Hiszpański Ryż, oraz Hiszpański ryż z owocami morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Brush krewetki i kałamarnicy z olejem rzepakowym, posypać solą i pieprzem i grill, aż lekko zwęglone z obu stron i tylko gotowane przez, o 4 minut dla krewetek i 6 minut dla ciał kałamarnicy i macki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Połączyć krewetki, kalmary, Krab, papryka, seler, cebula, oliwki, cornichon i pietruszka w dużej misce. W drugiej misce ubić ocet, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i sok, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Srebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Ciasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Kałamarnica
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać sałatkę i wrzucić do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.