Hiszpańska Sałatka Z Owoców Morza

Hiszpańska Sałatka Z Owoców Morza
Hiszpańska Sałatka z owoców morza może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 6,72 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 620 kalorii, 55g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, pietruszkę, oliwki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwki, można śledzić to danie główne z Jedna Miska Czekoladowych Ciasteczek Owsianych jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hiszpański makaron z owocami morza, Owoce Morza Hiszpański Ryż, oraz Hiszpański ryż z owocami morza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Brush krewetki i kałamarnicy z olejem rzepakowym, posypać solą i pieprzem i grill, aż lekko zwęglone z obu stron i tylko gotowane przez, o 4 minut dla krewetek i 6 minut dla ciał kałamarnicy i macki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Połączyć krewetki, kalmary, Krab, papryka, seler, cebula, oliwki, cornichon i pietruszka w dużej misce. W drugiej misce ubić ocet, oliwę z oliwek, skórkę z cytryny i sok, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Wlać sałatkę i wrzucić do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn